Logo
Одштампајте ову страницу

Wonderland AI Summit 2020

Оцените овај чланак
(3 гласова)

wonderlandhjhjhjhПредставници компанија Facebook, Google, SingularityNET, Airbus, NVIDIA и многих других, биће део онлајн догађаја посвећеног примени, развоју и иновацијама у области вештачке интелегенције.

 

Wonderland AI Summit, који је прошле године по први пут довео светске AI лидере у Београд, ове године по други пут окупља глобалну AI заједницу. Самит ће се одржати крајем октобра, када ће окупити преко 1000 учесника и више од 30 светских компанија око најважнијих тема на светској АИ сцени.

 

Учеснике Wonderland AI Summit-a очекује четвородневни AI Bootcamp са 3 техничке радионице за почетни и напредни ниво.

 

Радионице ће се, у периоду од 19. до 22. октобра бавити следећем темама: Natural Language Processing, Computer Vision и Reinforcement Learning.

 

Претпоследње недеље октобра у петак 23. биће одржан Keynote day, резервисан за панел дискусије са најутицајнијим АI стручњацима данашњице, међу којима су Ben Goertzel (SingularityNET), Wilder Rodrigues (VodafoneZiggo), Keith Strier (NVIDIA) и многи други.

 

За сам крај самита предвиђен је World AI Panel – највеће окупљање тренутно најпризнатијих AI експерата који ће поделити своје ставове о иновацијама, идејама и предвиђањима на пољу вештачке интелегенције.

 

Желећи да охрабри AI ентузијасте из целог света да се укључе у техничке едукације у што већем броју, Wonderland AI Summit пружа могућност учешћа у Bootcamp програму за само 50 евра по радионици. Учешће на панел дискусијама и на World AI Panel је бесплатно, уз обавезну пријаву путем званичног сајта.

 

Wonderland AI Summit je прошле године довео у Београд представнике водећих светских компанија, као што су Google, Facebook, IBM, eBay, HP и многе друге, а на овогодишњем онлајн догађају се очекује још више имена из тренутно најутицајнијих компанија.

 

Зато се на време пријавите и не пропустите да сазнате како лидери користе моћ AI.

 

Извор: Нетокрација

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 05 октобар 2020 10:46
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015