Logo
Одштампајте ову страницу

Post Social Media Club: Будућност након друштвених мрежа

Оцените овај чланак
(2 гласова)

postsocialdfdfdfdfdfdfdfКреативни хаб „Нова искра“ покреће нови пројекат „Пројекат Post Social Media Club“ са циљем истраживања сценарија алтернативне будућности испитујући како друштвене мреже утичу на наше време, дајући предвиђања медијског простора након њих.

 

Пројекат траје осам месеци и фокусира се на младе из културног и креативног сектора који ће, кроз различите формате и применом спекулативног дизајна, радити заједно на креирању занимљивих садржаја.

 

Реалност данашњих младих обликују друштвене мреже и на њима засновани медији и тренутно смо на прекретници када све више људи напушта велике платформе из различитих разлога. Не знамо шта ће их заменити али управо ту се жели отпочети заједничко путовање у блиску будућност.

 

Пројекат се ради у оквиру Ерасмус+ програма, заједно са партнерским креативним хабовима: STPLN (Švedska), bios (Grčka), ATÖLYE (Turska) i Volumes (Francuska).

 

Позвани су сви млади од 18 до 30 година заинтересовани за учешће на пројекту да се пријаве попуњавањем формулара до 26. априла, а више о пројекту може се сазнати на сајту.

 

Извор: Нова искра/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 31 март 2021 21:59
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015