Кућа Добрих Вести

Login

Алиса Марић обишла рукометашице

Оцените овај чланак
(0 гласова)


ministarkasarukometasicamaukovilovuБЕОГРАД - Алиса Марић, министар омладине и спорта обишла је  у “Бг спортском центру Ковилово” женску рукометну репрезентацију Србије пред старт Европског првенства. Министарку су срдачно дочекали селектор Саша Бошковић, директор репрезентације Милан Станковић и Драгица Ђурић, тренер голмана, као и све репрезентативке.


- Драго ми је што сам са вама. Дошла сам да вас охрабрим као спортискиња јер и сама знам како се такмичар осећа дан уочи старта великог такмичења. Сви смо уз вас и желим вам много среће. Играјте у спортском духу, борте се за своју земљу и за све оне који ће доћи на трибине да вас бодре -  поручила је Алиса Марић.
У име репрезентативки, захвалили ли су се се Саша Бошковић и Милан Станковић. Капитен Андреа Лекић поклонила  је Алиси Марић рукометну лопту са потписима свих рукометашица.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 03 децембар 2012 17:07
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија