Кућа Добрих Вести

Login

Алиса Марић на отварању ЕП за рукометашице

Оцените овај чланак
(0 гласова)


mosotvaranjeeprukometzeneБЕОГРАД - Алиса Марић, министар омладине и спорта присуствовала је свечаном отварању јубиларног десетог Европског првенства у рукомету за жене и утакмици између Србије и Норвешке  у Комбанк арени у Београду.


Емитована је видео порука Алисе Марић и председника Европске рукометне федерације (ЕHF) Жана Бриоа у којој су пожелели добродошлицу свим такмичаркама, као и поруку да у духу фер плеја победи најбоља екипа.
У делегацији Министарства омладине и спорта били су и државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Драган Атанасов и посебни саветник за школски спорт Игор Маринковић.
Утакмицу између Србије и Норвешке пратили су и председник Европске рукометне федерације (ЕХФ) Жан Брио са сарадницима, селектор мушке рукометне репрезентације Србије Веселин Вуковић, председник Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић, наша најбоља рукометашица свих времена Светлана Китић, као саветница председника Србије Јасмина Митровић Марић.
Србија је једина држава која је у истој години организовала два велика европска такмичења. Рукометно првенство трајаће до 16. децембра, а утакмице ће се играти на четири локације и то у Комбанк Арени у Београду, Спенсу у Новом Саду, Миленијуму у Вршцу и Спортском центру Чаир у Нишу, уз учешће 16 репрезентација.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 04 децембар 2012 22:44
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија