Logo
Одштампајте ову страницу

30. децембра 1928.

Оцените овај чланак
(0 гласова)

На Краљевском двору одржана је необична боксерска егзибиција. Поводом Материца представљена је тачка под називом "Два се петла побише на попово огњиште".

Протагонисти боксерске "вештине" у рукавицама од осам унци "борила" су се у три рунде по један минут. Један наспрам другог кочоперили су се осмогодишњи Аца Околишањ и шестогодишњи Слободан Аљачић. Био је то леп бокс са правилним ударцима. Секундант обојици дечака био је познати боксерски учитељ Тома Станисављевић.


Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Најновије од Александар Цвејић

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015