Logo
Одштампајте ову страницу

Нађи свој дом

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nadjidomБЕОГРАД - Портал за некретнине NadjiDom.com својим корисницима је недавно представио нову, освежену верзију сајта.

NadjiDom.com је портал за некретнине у Србији, који служи као свакодневни извор корисних информација у свету некретнина.

Нови дизајн је боље организован и добро структуриран, што сајт чини прегледнијим и лакшим за коришћење. Модернији приказ понуде некретнина на порталу и упечатљивији промовисани огласи су оно што ћете прво приметити, објављено је на интернет сервису probjave.com.
Нова верзија донела је нова решења. Нека од њих су измењени приказ сачуваних огласа и увођење различитих боја које јасно раздвајају продају, издавање и смештај.

Како су корисници навикли на сервис ,,Нађи Дом тражи за Вас", треба рећи да је променама на порталу промењен и назив овог сервиса. Корисници који желе да поставе потражњу, од сада то могу урадити користећи сервис ,,Тражимо за Вас", при чему је поступак постављања потражње остао непромењен.
Редизајном је, такође, обухваћен детаљан приказ огласа, који поред тога што обухвата све потребне информације о огласу и оглашивачу, омогућава да приступите и другим огласима истог оглашивача, повезаној претрази и сличним огласима. Унапређена мапа са прецизном или приближном локацијом и измењен изглед иконица са добро познатим функционалностима, такође, су део детаљног приказа огласа.

Поред новог изгледа редизајн има за циљ лакше и брже оглашавање, као и једноставнији приступ информацијама којима портал NadjiDom располаже.

                                             Извор: Кућа добрих вести

                                                          


Последњи пут измењено петак, 08 фебруар 2013 09:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015