Кућа Добрих Вести

Login

Максимовићева и Мазињанин најбољи стрелци Београда у 2102.

Оцените овај чланак
(0 гласова)

ssbmazinjaninimaksimovicevaБЕОГРАД - Ивана Максимовић сребрна са ОИ у Лондону је најбољи стрелац Стрељачког савеза Београда за 2012. док је јуниор Полицајца Борислав Мазињанин најбољи млади стрелац.


Награде најуспешнијима са ранг листе уручио је Миле Ђапић, председник СС Београда на годишњој Скупштини Стрељачког савеза Београда одржаној у Клубу спортиста Партизана. Присуствовало је 28 делегата, од 33 колико је скуштинско тело, из 21 клуба.
- Стрељачки савез Београда је у минулој годни и поред компликоване економске ситуације, успео да испуни цео програм, што је вема важно јер се ради пре свега о такмичењима која су веома битна за развој младих стреца, што нам је и основни циљ – рекао је Миле Ђапић.- У овој години су нам два веома важна задатка - да ревитализујемо стрелиште на Миријеву и да оно поново постане леп дом београдских стрелаца, као и да појачамо напоре да кроз бољи маркетинг помогнемо целокупном београдском стрељаштву јер знамо колико је тешка ситуација у клубовима. Захваљујем се Секретаријату за спорт и омладину Београда који подржава наш програм, као и свим клубовима, спортским радницима и генераланом секретару СС Београда Драгану Милисављевићу на доброј сарадњи и раду који су резултирали и успесима савеза.
Најуспешнији стрелци по дисциплинама су – пушка, сениори: Миленко Севић (Полицајац), сениорке: Ивана Максимовић (Нови Београд Ушће), јуниорке: Марина Симић (Нови Београд Ушће), јуниори: Борислав Мазињанин (Полицајац), млађе јуниорке: Нина Радуловић (Звездара), млађи јуниори: Драган Вукадиновић (Партизан), кадети: Лука Поповић (Колубара), кадеткиње: Тамара Вукомановић (Партизан).
Пиштољ - сениори: Дамир Микец (Полицајац), сениорке: Зорана Аруновић (Црвена звезда), јуниори: Никола Лалић (Црвена звезда), јуниорке: Даница Рашета (Земун Центар), млађи јуниори: Дарко Марић (Колубара) и млађе јуниорке: Марија Младеновић (“Филип Кљајић”, Младеновац).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 12 фебруар 2013 17:34
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија