Кућа Добрих Вести

Login

Округли сто о реализацији Стратегије развоја информационог друштва у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

F1Удружење информатичке делатности ПКС и Друштво за Информатику Србије организоваће 28. фебруара у Привредној комори Србије округли сто на коме ће бити речи о Акционом плану за реализацију Стратегије развоја информационог друштва у Србији 2013-2014.

Уводно излагање припремио је Стефан Лазаревић, државни секретар за телекомуникације у Министарству спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.

Учесници округлог стола су ИТ стручњаци и представници релеватних институција и компанија: Сања Савић, заменик директора Управе за дигиталну агенду, Диана Глигоријевић, ТелеГроуп, Проф.др Станислав Полић, Владан Атанасијевић, Ассецо СЕЕ, Слободан Крстић, еРазвој, Милан Парошки, Служба за информатику Владе АПВ, Душан Ракић, Привредна комора Београда, Милан Шолаја, ИЦТ Цлустер Војводина, Дарко Кораћ, "Шпица", Весна Николић, "ЦомТраде", Рајко Јовановић, "С&Т" и Бранислав Добросављевић, из Агенције за привредне регисре.

Акциони план се може погледати и преузети са сајта Министарства спољне и унутрашње трговине и телекомуникација.

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија