Кућа Добрих Вести

Login

Перуничић и Јаснић у Казању

Оцените овај чланак
(0 гласова)


jasniciperuniciclevosadomacinimauKazanjuБЕОГРАД – Предраг Перуничић, државни секретар за спорт присуствовао је састанку шефова делегација земаља учесница 27. летње Универзијаде у Казању, главном граду Руске федералне Републике Татарстан.


Организатори су показали делегатима из 54 земље већину спортских објеката на којима ће бити одржано такмичење у 27 спортова и упознали их са условима и процедурама везаним за транспорт, акредитацију, исхрану и смештај спортиста.
Перуничић се током боравка у Казању сусрео и са представницима других националних универзитетских спортских савеза и разменио искуства и идеје за унапређење сарадње и универзитетског спорта.
Састанку је присуствовала и делегација Универзитетског спортског савеза Србије коју је предводио проф. др Синиша Јаснић, као и председник републике Татарстан Рустам Миниханов, заменик министра за спорт Руске Федерације Наталија Паршикова, градоначелник Казања Илсур Метсин и званичници из Међународне федерације универзитетског спорта (ФИСУ). Летња Универзијада у Казању биће одржана од 6. до 17. јула 2013.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 08 април 2013 16:29
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија