Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна регистрација електронске адресе у АПР-у

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aprБЕОГРАД - Агенција за привредне регистре (АПР) од 1. маја пружа могућност да привредни субјекти региструју електронску адресу за пријем поште, интернет адресу и своје контакт податке без плаћања накнаде.

Ти подаци биће објављени на званичној интернет страници АПР-а уз остале регистроване податке о привредном друштву, или предузетнику.
Да би АПР регистровала те податке, потребно је да привредни субјекти унесу своје податке у регистрациону пријаву за оснивање, или накнадно, кроз упис или промену других података, а агенција ће их бесплатно регистровати и објавити на својој интернет страници, на линку Претрага података.

Привредници ће сами моћи да мењају податке

Регистрацијом електронске адресе за пријем поште биће олакшана комуникација између агенције и привредних субјеката у току поступка обраде предмета, а ти подаци послужиће и за креирање нових електронских сервиса, захваљујући којима ће привредницима бити омогућено да и сами промене одређене податке, без подношења регистрационе пријаве на шалтеру АПР-а.
То представља и корак ка успостављању електронске регистрације за коју се АПР убрзано припрема, стварајући услове за његову скорашњу примену.

                                                                            Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 мај 2013 09:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015