Logo
Одштампајте ову страницу

Одлично информисање о активностима Спортског савеза Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1ssskomisijazainformisanjeБЕОГРАД - Чланови Комисије за информисање Спортског савеза Србије били су једнодушни у оцени да су активности Спортског савеза Србије изузетено добро праћене у медијима, али да постоји још простора за унапређење сарадње као би се још боље представио рад и успеси највеће невладине организације на Балкану.


Слободан Ђурић, члан УО Спортског савеза Србије и координатор рада Комисије за информисање предложио је, на првом конститутивном састанку, још два члана Горана Анђелковића (Наше новине) и Ивана Радошевића (Спорт)  тако да сада комисија има укупно седам чланова, уз пет који су изабрани после изборне Скупштине СС Србије у марту: Александар Кованџић (СОС канал), Бранимир Васић, Слободан Ковачевић (Радио Београд), Недељко Иљукић („Вечере новости“) и Милан Рашевић (Курир). За председника Комисије за информисање СС Србије је изабран дугогодишњи новинар „Спорта“ и „Спортског Журнала“ Бранимир Васић.
Састанку је присутвовао и генерални секретар СС Србије др Дане Корица који је посебно истакао пословично добру сарадњу медија и Спортског савеза Србије подвукавши да је заједнички циљ да се успеси српског спорта, али и рад великог броја организација и појединаца представе на први начин.
Спортски савез Србије има одличну сарадњу са Министарством омладине и спорта Србије и Олимпијским комитетом Србије и Комисија за информисање СС Србије ће и убудуће тесно сарађивати са представницима за медије ове две организације како би се све активности од значаја за српски спорт и афирмацију успеха српских спортиста представиле најширем кругу читалаца и гледалаца.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015