Logo
Одштампајте ову страницу

Сајт Cenoteka.rs – Како до најјефтиније куповине

Оцените овај чланак
(8 гласова)

korpaБЕОГРАД – Потрошаче у Србији, којима је у условима опште беспарице сваки динар важан, обрадоваће вест да је пуштен у рад сајт cenoteka.rs уз помоћ кога могу сазнати где да купе најјефтиније производе у Београду.

Овај веб сајт, први и за сада једини тог типа у Србији, Удружење за заштиту потрошача "Чист рачун" покренуло је са циљем да подстакне конкуренцију међу трговинским ланцима и помогне Београђанима да пронађу најповољније цене 5.000 артикала широке потрошње заступљених у, за сада, шест трговинских ланаца “Дис“, “Идеа Супер“, “Макси“, “Рода кеш енд кери“, “Темпо“ и “Универекспорт“.

У плану је да пројекат cenoteka.rs обухвати још хипермаркета и продавница специјализованих за одређене групе производа, као и да буде проширен на друге веће градове у Србији, објавило је ово удружење.

Како Београђани углавном немају времена да сами обилазе маркете у потрази за најнижом ценом, Cenoteka.rs омогућава да на веома једноставан начин уштеде при куповини, пошто се разлике у ценама крећу од неколико десетина до хиљаду динара.

Посетиоци сајта уз само неколико кликова могу брзо и лако компјутерски претраживати ову базу и упоређивати цене производа за које су заинтересовани и на тај начин уштедети и више од 20 процената при свакој куповини, наводи се у саопштењу.

                                                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 24 децембар 2013 23:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015