Logo
Одштампајте ову страницу

Гугл омогућио свима да имају сопствену бесплатну телевизију

Оцените овај чланак
(1 Глас)

guglБЕОГРАД - Једна од великих предности Интернета је што се помоћу њега може комуницирати и учити на даљину. Од недавно је компанија Гугл (Google) ову могућност универзалне комуникације проширила својим сервисом Гугл Хенгоутс (Google Hangouts), омогућавајући свим корисницима на свету да буквално имају своју сопствену бесплатну телевизију.

Крајем прошле године се, наиме, захваљујући компанији Гугл (Google), појавила бесплатна могућност одржавања видеотранслација за неограничен број људи, као и режим састанака уживо за највише 10 људи. Такву могућност пружа упаво наведени програм Google Hangouts помоћу кога људи буквално могу да снимају сопствене емисије и моментално емитују преко свог Јутјуб (YouTube) канала.

У процесу самог видео емитовања, имате могућност да приказујете своју радну површину, да одговарате на питања гледалаца, да удаљите неког од гледалаца, односно да га искључите са програма, уз разне друге могућности комунициарања. 

Ваше видео емитовање се, такође, аутоматски снима, а снимак се одмах појављује на вашем Јутјуб (YouTube) каналу, односно, нема више потребе да губите време на учитавање снимка, за оне који су пропустили директно емитовање. И још боље – пошто снимање иде аутоматски и одмах се појављује на YouTube-у, они који закасне да се укључе на почетак емитовања, у тренутку када се укључе њима се приказује снимак са Јутјуба, односно, све лепо виде од самог почетка, као да нису закаснили.

Видео упутство за коришћење Google Hangouts

Детаљно упутство за коришћење овог Гугловог сервиса можете видети у следећим видео прилозима, које сам приредила за блог baguje.com

 

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 06 фебруар 2014 17:49
Снежана Лукић

Туристички водич из Београда и аутор блога blogsnelle.blogspot.com.
Воли комуникацију са људима и успешно је води на три језика. Заговорник је размене знања и искустава и мисли да је Интернет за то идеалан.
Приступила пројекту "Кућа добрих вести" јер сматра да је велико задовољство чинити лепе и хумане ствари.

Најновије од Снежана Лукић

Сродни чланци

Медије

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015