Кућа Добрих Вести

Login

Конференција о интернету ДИДС 2014

Оцените овај чланак
(3 гласова)

drustvanizacijaaaaaБЕОГРАД - Занима вас како да користите интернет за развој посла, учење, комуникацију или прављење садржаја? Тражите новости, добре идеје или потенцијалне пословне партнере? Желите да научите више о оптимизацији сајтова, позиционирању, домаћим доменима?

Ако је тако онда морате обавезно да посетите конференцију „Дан интернет домена Србије“.
Пета годишња конференција о развоју интернета у свету и на .RS и .СРБ доменским просторима Србије - ДИДС 2014 биће одржана 10. марта, у Хотелу "Метропол" у Београду.

Организатор Конференције је Регистар националног интернет домена Србије (РНИДС), који тог дана обележава и шест година од почетка рада .RS домена, као најмлађи европски национални регистар.
3Д комбинација : ДОМЕНИЗАЦИЈА + ДРУШТВЕНИЗАЦИЈА = ДОБРА ЛОКАЦИЈА - наслов је три панела конференције на којој ће домаћи и страни стручњаци причати о глобалним и националним доменима и како ће нови глобални домени (gTLD) утицати на постојеће националне домене (ccTLD)?).

Како да Ваш сајт буде видљив у свету

Биће речи и о промоцији на друштвеним мрежама. Како, рецимо, да ваш сајт, уз помоћ друштвених мрежа, буде видљив у бескрајном мору сајтова на нету, наводи се у првој информацији РНИДС-а о предстојећој манифестацији. 
Учешће на конференцији је бесплатно а пријављивање се отвара крајем фебруара. Пратите Регистар националног Интернет домена Србије - РНИДС, јер ће ускоро бити откривена и прва имена предавача и учесника.
До тад, посетите http://dids.rs/ и пошаљите своје предлоге најзанимљивијих сајтова на домаћим доменима.
ДИДС је, као и до сада, бесплатан за све посетиоце, уз обавезну регистрацију због ограниченог броја места. Регистрација ће, као и раније, бити омогућена само преко мејл адреса на .RS или .СРБ доменима. Регистрација посетилаца почиње крајем фебруара, преко сајта на адресама dids.rs и дидс.срб 
Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 20 фебруар 2014 14:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија