Logo
Одштампајте ову страницу

IT Awards 2014 – пријавите се

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ittttttБЕОГРАД – У организацији агенције „Make it“ у асоцијацији са AwardsWise и Interfejs.tv биће додељена признања „IT Awards 2014“ најбољима у ИТ индустрији.

IT Awards je јединствена награда која у области IT индустрије омогућава адевкатна и заслужена признања најбољима у овој области. Признање се додељује онима који су постигли резултате и остварили реалне пословне резултате.
Конкурс је отворен за организације, агенције, али и тимове или индивидуалне пријаве, а рок за пријаву је 15. март 2014. године.
Више информација и онлајн пријавни формулар погледајте ОВДЕ.

Категорије за IT Awards 2014

Најбоља индивидуална достигнућа у ИТ индустрији – намењено свим ИТ професионалцима за демонстрацију њихових достигнућа. 

Најбоља технолошка достигнућа – намењена иновативним производима хардрвера и софтвера или генерално ИТ услуга које су допринеле развоју или побољшању ИТ индустрије. 

Најбољи софтвер – заштита
Најбољи софтвер – мобилни
Најбољи софтвер – општи софтвер
Најбољи ИТ производ – хардвер
Најбољи ИТ производ – мобилни уређај
Најбоља употреба Green технологије
Најбољи дизајн производа/бренда
-ИТ иновација године
Најбоља web достигнућа – намењена најбољима у својој области, онима који су на неки начин обележили Интернет и наш живот.
Најбољи интернет сајт
Најбољи сајт за е-рговину (e-commerce website)
Најбољи едукативни садржај
Најбољи веб дизајн
Најбоља онлајн маркетиншка кампања
Најбоља употреба Cloud сервиса
Хостинг провајдер године

Специјална признања

„Александар Спасић“ – Специјално признање за најбољег ИТ новинара
Специјално призанање за друштвено одговорну компанију
Специјално признање за допринос ИТ едукацији

Награда за животно дело

Специјално признање за допринос развоју ИТ инфраструктуре
Дозвољено је пријавити се за више од једне категорије.
Сви номиновани добиће benchmark извештај. Benchmark извештај обухвата оцене и коментаре стручног жирије на рад номинованих а садржаће поређење у односу на све номиноване у датој категорији. Многе компаније у свету користе баш овај начин да задрже реалну процену независног жирија о свом раду у циљу промоције свог пословања и напретка.

ИТ награда – најбољи улог у маркетинг и промовисање компаније

У образложењу доделе ове награде организатори наводе да је „веома важно да славимо достигнућа, да константно истичемо позитивне вредности IT индустрије како у послу, тако и у самом друштву. Информационе технологије су срж сваког бизниса и оне премошћују јаз између потребе корисника и понуде компанија, како би и једни и други остварили максималну корисност“.
„Ова награда привлачи истакнуте судије који користе своје велико струно знања и искуство да оцене номиноване у складу са постављеним критеријумима. Судије приступају номинацијама појединачно анализирајући сваки достављени упитник“.
„Компаније често троше хиљаде и хиљаде евра на грађење тима, мотивационе семинаре и конференције па им се догоди да превиде јачину интернационалног признања за оно што су њихови запослени већ остварили“.
„Као и све што радимо у послу треба приступити номинацијама као улагању у развој своје компаније. IT Awards може бити једна од највреднијих и најзначајнијих моралних надоградњи ПР активности у које ћете уложити ове године“, коментар је организатора ове награде.

Извор: Кућа добрих вести/IT Awards 


Последњи пут измењено недеља, 23 фебруар 2014 17:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015