Кућа Добрих Вести

Login

Српски подмладак у Сремској Митровици

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pripremesrmmitrovicaraduloviclidijamihajlovicimilovanovicБЕОГРАД - Српски стрељачки подмладак окупиће се од 17. до 24. априла у Сремској Митровици у кампу преспективних стрелаца МК оружјем Министарства омладине и спорта Србије и Стрељачког савеза Србије. Укупно ће учествовати 27 јуниора и јуниорки.


Младе селекције очекује у Осијеку од 16. до 18. маја квалификациони турнир за Европску лигу младих – група Исток и јуниорски Светски куп у Сулу у Немачкој до 25. маја до 1. јуна.  
Позвани су  - пушка, јуниори: Андрија Миловановић, Александар Петкоски и Милан Станковић (Ниш), Јован Чичевски (Нови Сад), Милош Ивановић, Стеван Јовановић (“Чика Мата“, Крагујевац) и Вукашин Бојић (Младост, Инђија), јуниорке: Тијана Коларик (Панчево), Нина Радуловић (Звездара), Марта Биреш и Сања Вукашиновић (Јединство, Стара Пазова), Јована Милашиновић и Милица Бабић (Нови Сад), Ивана Креко (Татра, Кисач), Невена Армуш („Чика Мата“).
Пиштољ, јуниори: Лазар Пантелић и Витомир Туцовић („Алекса Дејовић“,Ужице), Бранко Машановић (Полицајац), Стефан Милинковић и Алекса Плевник (Колубара, Лазаревац), јуниорке: Ана Алентијев  и Ана Тодоровић (Смедерево), Анђела Матејић (Јагодина), Јована Драгечевац и Марија Шуњеварић („Алекса Дејовић“, Ужице), Леа Алексић („Нови Београд Ушће“) и  Јелена Томић (Кикинда).
Фиректор кампа биће истакнути сремскомитровачаки стрељачки радник Небојша Релић, руковорилац стручног рада је Милутин Стефановић („Чика Мата“). Тренери за пушку су Лидија Михајловић, Саша Икер, Маријана Новаковић и Дејан Пешић, а за пиштољ Јасна Шекарић, Душан Хартенер, Сретен Нешковић, Бобан Марковић, Иван Манојловић и Ратомир Радуловић.
Трошкове боравка у каму сноси Министарство омладине и спорта Сбрије, Стрељачки севез Србије ће обезбедити по 120 МК метака за јуниоре – пушка, 90 метака за јуниорке - пушка и по 70 метака за јиниооре и јуниорке пиштољем за сваки тренинг.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија