Кућа Добрих Вести

Login

Аруновићева друга у Франкфурту

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1frankfurtzoranaarunovicФРАНКФУРТ - Зорана Аруновић олимпијка  Црвене звезде освојила је друго емсто у гађању ваздушним пиштољем на турниру у Франкфуру у Немачкој са 201 круг, док је Јасна Шекарић заузела пето место.


Победила је немачка такмичарка Стефани Турман са одличном финалном серијом од 205 кругова. Трећа је била Пољакиња Квиатковска.
- Зорана Аруновић је пре финала имала трећи основни резултат од 383 круга, по серијама 94, 95, 97, 97, док је Јасни Шекарић за финале било довољно 376 кругова по серијама 90, 94, 97, 95 - каже тренер репрезентације Јелена Аруновић.- Најбољи основни резултат имала је Мађарица Чонка од  387 кругова, друга је била европска шампионка из Москве ове године Немица  Стефани Турман са 386 кругова. У суботу ћемо гађати такође на турниру  МК пиштољима.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија