Кућа Добрих Вести

Login

Себић у Звезди, Богатиновски у Полицајцу

Оцените овај чланак
(0 гласова)

1PRELAZNIROKMILENKOSEBICБЕОГРАД - У прелазном року Стрељачког савеза Србије који се завршава 20. октобра, члан бронзане селекције Србије са Шампионата света у Гранади ове године Миленко Себић (двостурки победник Купа Србије, шампион и вицешампиона Србије МК пушком)  прешао је из „Академије Макасимовић“ у Црвену звезду.


Из Панчева је у Полицајац прешла некадашња омладинска репрезентативка Ташана Богатиновски која има европску јуниорску бронзу МК пуШком 60 лежећи са ЕШ у Београду 2011.
Из „Академије Максимовић“ у Нови Београд Ушће вратиле су се репрезентативка Драгана Тодровић, која је ове године на ЕШ у Москви ваздушном пушком са Максимовићевом и Арсовићевом освојила европско злато са европским екипним рекордом и Ана Акифовић, млада и перспективна такмичарка.
1PRELAZNIROKTASANABOGATINOVSKIКатарина Королија је из Јагодине прешла у Нови Сад. У редове најстаријег колектива на овим просторима, дружне „Нови Сад 1790“ дошла је и Ана Грујичић из зрењанинског Бечкерека.
Стрелац новосадске дружине „Радивој Ћирпанов“ Матеја Рацков, ове године трећи на Шампионату Србије „паповком“, појачао је Бечкерек (Зрењанин).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 15 октобар 2014 16:04
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија