Logo
Одштампајте ову страницу

Онлајн такмичење за креативне кориснике националних интернет домена

Оцените овај чланак
(2 гласова)

logoooooБЕОГРАД – Осмишљено је онлајн такмичење за креативне кориснике националних интернет домена. Све што треба да урадиш је да смислиш занимљив, а слободан , назив .RS/.СРБ домена, јер твоја добра идеја заслужује сопствени интернет домен.

Пријави свој назив домена, и при том предложи и наслов свог будућег сајта, кратак опис чему би био намењен, као и неку симпатичну слику која све то илуструје.

Освоји геџет као награду за свој креативни предлог.

Сви одобрени предлози назива домена биће јавно приказани на сајту smisli.domen.rs и може да их региструје свако. Ако желиш да заштитиш своју идеју, региструј свој назив домена чим га пријавиш, да га неко други не би регистровао.

Више о регистрацији погледајте ОВДЕ

 


Последњи пут измењено понедељак, 24 новембар 2014 21:40
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015