Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатни семинар: Како се заштити на интернету

Оцените овај чланак
(3 гласова)

БЕОГРАД – О томе колико је важна безбедност на интернету и које све опасности постоје говориће доцент др. Игор Франц на бесплатном семинару „Како се заштити на интернету“ који у суботу 28. фебруара од 11 до 13 часова у својим просторијама органиује linkkkkkkЛИНК Центар за развој каријера (www.razvoj-karijere.com).


Да ли сте знали да је амо у току прошле године број злоупотреба на интернету увећан за преко 90 одсто?Сваки осми сајт који посетите је изложен могућем нападу хакера, а многи мејлови које добијате покушавају да вам украду шифру или детаље ваше кредитне картице. Можда сте и ви сами била жртва злоупотребу на интернету, а да тога нисте ни свесни.


Које опасности прете online?Како препознати замке које вребају у виртуелном свету и заштити се на интернету?Шта треба урадити како би се рачунар и интернет рутер подесили за безбедно коришћење?


Доцент др. Игор Франц је начелник одељења за високотехнолошки криминал Међународног института у Београду. Основао је агенцију за безбедност података SECIT security consalting, где је и извршни директор. Бави се информационом безбедношћу и дигиталном форензиком већ више од 12 година и докторирао је у тој области. Написао је и више књига и радова у међународним и домаћим часописима.


Сви заинтересовани ће моћи да прате овај корстан семинра од куће, захваљујући live streamu који је обезбедила ITAcademy. Довољан је само клик на ОВАЈ линк.


Током семинара ће бити активна расправа и у њој ће моћи да учествују и они који прате семинар CCD Фејсбук налога и она ће одмах бити прослеђене предавачу, најавила је Линк група.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 26 фебруар 2015 15:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015