Кућа Добрих Вести

Login

Ђаци нишане мете у Смедереву

Оцените овај чланак
(1 Глас)



1djaciarhivasmederevo2104.СМЕДЕРЕВО -  Првенство Србије у стрељаштаву за ђаке одржаће се у уторак 21. априла на стрелишту у Смедереву.


Ово је трећа година за редом да су Смедеревци домаћини великој ђачкој стрељачкој смотри и очекује се долазак око 300 учесника  из 100 основних и средњих школа који ће се борити за титуле серијском ваздушном пушком. Свечано отварање је у 11 часова.
Промотер такмичења ове године је репрезентативац Србије пиштољем Димитрије Гргић, који је пре тачно недељу дана на Светском купу у корејском Чангвону освојио квоту за учешће на Олимпијским играма у Рију 2016.
 Учесницима ће се обратити и Синиша Машовић, председник Стрељачког савеза Србије и Смедерева и председник Стрељачке дружине „Смедерево“ као и Слободан Чичановић, саветник у Савезу за школски спорт Србије. У програму Свечаног отварања учествоваће ученице Музичке школе "Коста Манојловић" у Смедереву.
Организатор такмичења је Савез за школски спорт и олимпијско васпитање Србије, а технички организатор такмичења Стрељачка дружина „Смедерево“.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија