Logo
Одштампајте ову страницу

Научни скуп: Нови трендови у развоју ИТ система

Оцените овај чланак
(2 гласова)

internetttttБЕОГРАД – Друштво за информатику Србије у сарадњи са Математичким факултетом и Београдским сајмом организује на Београдском сајму научно-стручни скуп „Информатика 2015 – нови трендови у развоју информационих система“.

Догађај почиње сутра у 11 часова а теме су разнолике.


Анђелка Зечефић са Математичког факутлета говориће на тему: Визуализација структуре великих текстуалних колекција српског језика, док ће др Борис Делибашић са ФОН имати тему: „Big Data“ - могућности и изазови.


Магистар Зоран Живковић дипл.инж и др Миленко Остојић дипл.инж говориће о месту и улози „Towers Net Defender IPS sistema“ у борби против сајбер криминала, Бранислав Поповић, Asseco SEE: Мобилнa плаћањa-mPOS, Огњен Грбовић „Ценотека“д.о.о и Татјана Орлић „Белит“ д.о.о: Ценотека-онлајн информисање потрошача.


Након скупа одржаће се скупштина Друштва за информатику Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 11 мај 2015 22:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015