Кућа Добрих Вести

Login

Београдска бициклијада 17. маја

Оцените овај чланак
(1 Глас)

belgradeeeeeБЕОГРАД – Београдска Кока – Кола бициклијада почеће у недељу, на платоу испред Трга Републике у 11 часова.


Међу гостима који ће поздравити учеснике биће и Марија Килибарда и Сара Јовановић. Учесници манифестације добиће инструкције о правилној и безбедној вожњи трасом од Трга Републике до Аде Циганлије.


Београдска бициклијада промовише бицикл као економично, туристичко али и еколошко средство, али и значај рекреативног бављења спортом. Основна идеја пројекта је да великом броју наших суграђана и гостима Београда упути поруку: „За Београд бициклирај-рекреирај“.


Организатор је Асоцијација „Спорт за све“ Београда у сарадњи са Кока - Кола Системом а под покровитељством Града Београда.
Београдска бициклијада стартује са Трга Републике и наставља следећом путањом: Македонска, Дечанска, Теразијски тунел, Бранкова улица, Бранков мост, Булевар Михајла Пупина, Кружни ток, Омладинских бригада, Јурија Гагарина, Мост на Ади, Радничка до Аде Циганиље.


Сви учесници добиће „бициклистичку возачку дозволу“ са бројем који ће им омогућити учешће у наградној лутрији, а најсрећније очекују бицикли „Цаприоло“, туристичке награде, бесплатни термини у фитнес клубовима.



Асоцијација “Спорт за све” Београда ће кроз ову манифестацију промовисати:

 

"Бициклом до здравља"-као промоцију активног и здравог живота
Бициклом до посла као свакодневног транспортног средства
Еколошке димензије рекреативног бициклизма
"Беоцикл" као туристичка промоција Београда
Коца-Кола као партнер бициклиста

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 мај 2015 21:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија