Кућа Добрих Вести

Login

Шанса за све ИТјевце: сајам послова за програмере у хотелу Crowne Plaza

Оцените овај чланак
(2 гласова)

itkonektБЕОГРАД - Више стотина радних места у Србији понудиће ИТ компаније на првом сајму запошљавања намењеном ИТ индустрији под називом ITkonekt (www.it-konekt.com) 23. и 24. маја у хотелу Crowne Plazi. 

 

Највише ће се тражити Јава и PHP ПХП програмери, али ће своју шансу добити и систем администратори, програмери за мобилне апликације, и други профили у ИТ индустрији.

 

Главни партнер догађаја је Microsoft Development Center Serbia, a радна места  у  IT-jу ће понудити  и Cosmic Development, Humanity, Manpower, VIP, Trizma, Telenor, Efront, Vast, Comtrade, Performance tehnologies, Computerland, Holycode, Seavus, DDOR, Dunav osiguranje, IBM, Youngculture, Puzzle softver, Conveo solutions, Prodyna, Adecco, EY, RT RK, HeloWorld, WebRTC  и други.

 

Главни едукативни партнер је Admin trening centar (ATC).

 

Ово су ИТ компаније које планирају да у наредних годину или две у Србији запосле неколико стотина ИТ стручњака у својим редовима.

 

Шта то све оне нуде својим запосленима и зашто је добро данас радити у ИТ индустрији, сазнаће сви који посете ИТјобфаир у оквиру ИТконект догађаја 23. и 24. маја у Crowne Plazi.

 

Присуство догађају је бесплатно, пријаве се врше на сајту (www.it-konekt.com), путем којих заинтересовани могу направити свој профил.

 

Да ово није класичан сајам запошљавања, показује и богат и необичан садржај који очекује посетиоце. Уместо да само остављају свој ЦВ, посетиоци ИTjobfaira ће на штандовима компанија имати прилику да играју флипере, аркадне игре, пикадо, шах, уживају у фотељи за масажу, пробају кациге за виртуелу реалност, друже се са Дарт Вејдером, Томб Рајдером и ликовима из чувених Звезданих стаза, и доживе атмосферу која иначе влада у просторијама ових ИТ компанија.

 

Истовремено ће се у оквиру ИТконекта одвијати и конференција, на којој ће говорити светски ИТ стручњаци из Фејсбука, Твитера, Мајкрософта, ИБМ-а, а своје знање и искуство ће поделити и стручњаци са домаће ИТ сцене. Они ће говорити о најновијим трендовима у ИТ-ју.

 

Посебно је занимљив део ИТконект догађаја који је посвећен гејминг индустрији - GameSpace.  У овом рају за гејмере, посетици ће осим испробавања нових игрица, моћи да се друже са оживљеним јунацима из већ добро познатих игрица на тржишту.

 

Ово је први пут да се у Србији организује овакав догађај, ИТконект који повезује читаву ИТ заједницу у нашој земљи.

 

Циљ ИТконекта је да на једном месту окупи најквалитетније ИТ стручњаке и покрене стварање највеће ИТ заједнице у земљи. Ово ће бити полазиште за стварање јаког бренда који ће допринети промоцији ИТ-ја у Србији и подстаћи образовање све више квалитетних ИТ стручњака и профила који су тражени на тржишту.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 мај 2015 09:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија