Logo
Одштампајте ову страницу

Осми WORDPRESS Србија MEETUP

Оцените овај чланак
(2 гласова)

wordpress3333БЕОГРАД - Месечно окупљање чланова WordPress Srbija заједнице позива на учешће блогере, дизајнере и програмере који користе WordPress веб платформу.


На окупљању које ће се одржати у Дому омладине 12. јуна од 18 до 21 час ће се презентовати промене на веб платформи, корисници упутити у нове функције система, али ће се представити и нови WordPress пројекти, разговарати о постојећим и јачати сама заједница, најавио је Дом омладине Београда. 


Организатори су званични представници WordPress у Србији и поред митапа на месечној бази организоваће и бесплатне WordPress радионице за различите узрасте и нивое знања.


Улаз је бесплатан, а пријаве су обавезне на:


http://meetup.wpserbia.rs/#prijavite-se


Програм чине пет предавања на теме: Woocommerce, Premium theme, исправан начин кодирања у WordPress-у као и User Experiece и одржавање WordPress инсталација.


Пратите актуелности на http://twitter.com/WPSerbia и на сајту http://wpserbia.rs


Улаз је бесплатан на овај догађај је бесплатан а ви имате прилику да постаните део WordPress заједнице Србије.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 05 јун 2015 22:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015