Logo
Одштампајте ову страницу

Webiz конференција у Зрењанину крајем марта

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vebbbbbbБЕОГРАД – Званична промоција Webiz конференције, као и традиционални tweetUP, одржаће се у суботу, 27. фебруара у Bassic caffe, са почетком у 17 часова.


Организатори најављују добро дружење и обећавају да ће посетиоци овог догађаја бити међу првима који ће добити информације о томе шта ће се то дешавати на Webiz конференцији која се ове године одржава од 24. до 27. марта у хотелу “Војводина” у Зрењанину. 


“Позивамо све Зрењанинце који су у протекле четири године били слушаоци Webiz, али и оне који би ове године по први пут желели да посете нашу конференцију, да дођу на нашу промоцију како би међу првима сазнали шта смо то ново и занимљиво припремили. У опуштеној атмосфери и дружењу гости ће сазнати нешто више о програму овогодишњег Webiz-a о предавачима, као и новинама које од ове године уводимо. За све који дођу обезбедили смо креативне поклоне и изненађења”, рекао је за портал “Зрењанински” Владимир Ковач, менаџер Webiz пројекта.


Webiz конференција ове године се по четврти пут успешно реализује у Зрењанину.


Организатори најављују да ће оправдати очекивања посетилаца и да ће и ове године померити границе када је реч о организовању ИТ догађаја у нашој земљи.


“Као и претходних година, прва два дана Webiz-а резервисана су за Програм пословне едукације, који је намењен малим и средњим предузећима, као и предузетницима. Од петка 25. марта до недеље 27. марта почиње конференцијски део догађаја намењен младима који су жељни знања и који су на почетку својих каријера. У та три дана, предавања ће бити подељена по целинама. Првог дана, посетиоце очекују велика имена са мотивационим причама, као и приче о привредном амбијенту за даљи развој ИТ индустрије у Србији. Други дан конференције је резервисан за представљање успеших ИТ прича, док је фокус трећег дана на предузетништву уз помоћ интернета”, најављује Владимир Ковач.


Како најављују организатори, пријаве за Webiz су отворене, а места је сваким даном све мање.

 

Извор: www.zrenjaninski.com

 


Последњи пут измењено четвртак, 25 фебруар 2016 22:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015