Logo
Одштампајте ову страницу

Отворен конкурс за учешће блогера у пројекту Coca-Cola Bloggers Network Adria 2016

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cicacikaБЕОГРАД - Потрага за новим блогерима који би учествовали у пројекту Coca-Cola Bloggers Network Adria је почела.


Објављивањем конкурса, Coca-Cola улази у трећу годину реализације пројекта Bloggers Network, што довољно говори о успешности ове идеје.


Нова генерација блогера кренуће са радом по завршетку конкурса у марту 2016.


Циљ друштвено одговорне акције  Bloggers Network је унапређење тржишта оглашавања на различитим типовима блогова, односно подизање капацитета и конкурентности тржишта блогова.


Компанија Coca-Cola препознала је потребу појединаца који на својим блоговима креирају садржаје, да свој хоби претворе у посао, те је и у 2015. финансијски потпомогнуто девет блогера из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније.
Овај пројекат блогерима омогућава већу видљивост чиме цела регионална заједница блогера добија сигнал да ако жели – може да зарађује од својих садржаја.


За разлику од претходне године, у 2016. године биће већи број различитих тема за време трајања уговора са блогерима. То значи да можете учествовати у овом конкурсу и очекивати да будете један од CCBNA блогера ако ваш блог покрива једну или више наведених тема:


Активан живот – теме везане за аматерско бављење спортом, рекреацију и исхрану


Програми подршке младима – теме везане за образовање младих, подршку развоју лидерских способности и унапређењу личних вештина


Заштита животне средине – теме везане за одрживи развој и унапређење животне средине


Брендови – теме везане за бренд кампање, развој и различите начине комуникације брендова са потрошачима


Ако су ваши садржаји претежно политичке природе, или су намењени веома малом кругу корисника (нпр. класични лични дневници са доминантним садржајима о томе како сте провели свој дан), мала је вероватноћа да ћете проћи на овом конкурсу, у односу на друге типове садржаја.


Детаље о конкурсу и начину пријаве пронађите ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/bloggersnetwork.org.rs


Последњи пут измењено среда, 02 март 2016 20:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015