Logo
Одштампајте ову страницу

Представљање уредбе о коришћењу кредита за финансирање ИТ фирми

Оцените овај чланак
(2 гласова)

itfirmeeeeБЕОГРАД – У Привредној комори Србије у четвртак, 7 априла, са почетком у 10 часова биће организиовано представљање уредбе о распореду и коришћењу кредитних средстава за финансирање предузећа у области информационо-комуникационе технологије (ИКТ).


Овај скуп организује Привредна комора Србије, Удружење за електронске комуникације и информационо друштво у сарадњи са Министарством за трговину, туризам и телекомуникације организује скуп на коме ће тема бити: Јавни конкурс за доделу старт-ап и иновативних кредита привредним субјектима у области ИКТ.


Уводно излагање имаће Сава Савић, помоћник министра, Министарство за трговину, туризам и телекомуникације, Јелена Јовановић, секретар Удружења за електронске комуникације и информационо друштво Привредне коморе Србије.


Такође, једна од учесница биће и Наталија Радоња, Шеф Одсека за регулативу, анализу и планирање у области информационог друштва у Министарству трговине, туризма и телекомуникација.


Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено недеља, 03 април 2016 14:34
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Најновије од Агнеза Трпковски

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015