Logo
Одштампајте ову страницу

Дан девојчица у ИКТ-у

Оцените овај чланак
(1 Глас)

devojciceiter4495445БЕОГРАД - Удружење пословних жена (УПЖ) у Србији шесту годину за редом, је у сарадњи са својим партнерским организацијама, удружењима пословних жена широм Србије и у Београду, као и са партнерима на пројекту, обележило међународни „Дан девојчица у ИКТ-у“.

 

„Дан девојчица у ИКТ-у“, обележен је у 18 градова дружењем девојчица завршних разреда из више од 60 основних школа са успешним женама у више од 70 компанија.

 

Компаније чланица УПЖ Србије које су угостиле девојчице су:  No-Kači, Eurolog System, Afrodite Mode Collection, Art Ival, Media.com, Aura, Винарија „Алексић“ , Perfect Vision, Galerija "La Vista" и Salt & Water, a компаније спонзора су: Telenor i Schneider Electric.

 girlsdqazdfd343

 

Реализацији пројекта прикључила су се и партнерска удружења УПЖ широм Србије, као и други градови где је постојала жеља да се школе и предузећа придруже одржавању „Дана девојчица у ИКТ-у“: Суботица, Нови Сад, Зрењанин, Ваљево, Крагујевац, Ниш, Врање, Зајечар, Чачак, Јагодина, Обреновац, Пожега, Лесковац, Сремска Митровица, Параћин.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 24 мај 2016 21:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015