Кућа Добрих Вести

Login

Лет изнад Врњачке Бање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

klubletenej3434ВРЊАЧКА БАЊА -  Овог викенда се око 60 пилота параглајдера такмичило у прецизном слетању на планини Гоч.

 

Спортски клуб „Вертиго“ 4. и 5. јуна организовао је  „Гоч опен“, такмичење у прецизном слетању параглајдером, на којем су учествовали домаћи и страни пилоти, oбјавио је Ваздухопловни савез Србије.

 

Полетиште је било на планини Гоч, на надморској висини од 1080 м, на локацији Лисача-релеј, а слетиште  на почетку новог пута за Гоч, на неколико километара од насеља Клобук.


„Ово такмичење се у Врњачкој бањи одржава по први пут. Ово је један давно сањани сан да краљица континенталног туризма – Врњачка бања, добије пре свега безбедно полетиште и слетиште, а затим и такмичење. На овом терену су почетком деведесетих летели пионири овог нашег прелепог спорта. До овог такмичења не би ни дошло да нисмо имали одличну сарадњу са локалном самоуправом, Ваздухопловним савезом Србије и Министарством омладине и спорта“, каже Драгослав Радовић из СК „Вертиго“.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 06 јун 2016 21:00
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија