Logo
Одштампајте ову страницу

Одржано такмичење у ваздухопловним спортовима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

Trofej Beograda pobednici 11111111111БЕОГРАД - Овог викенда, Ваздухопловни савез Београда и Клуб ваздухопловних спортова „Кошава“ организовали су Трофеј Београда у ваздухопловним спортовима на спортском аеродрому Биково у Суботици. Учествовала је цела репрезентација Србије у прецизном слетању параглајдером, као и гости из Црне Горе.

Након три серије, најбољи у генералном пласману у прецизном слетању параглајдером био је Дејан Валек, иза њега Слободан Малетић, а на трећем месту Драган Попов. Најбоља међу женама била је Милица Маринковић, док су се на подијум попеле и Тамара Костић и Маја Петрић. Прво место је освојила екипа МГ Мивела, друго Бели орлови, а треће Монтенегро. Међу падобранцима је најбољи био Бојан Бургер, којег су пратили Милан Радојчин и Петар Томић.

Trofej Beograda pobednice 99999999

 

"Петак је био тренинг дан. У суботу је ветар био прејак – до 9 м/с. Без обзира на метео услове, који нам нису били наклоњени већи део дана, такмичари и људи из организације, као и публика нашли су одличан начин да се забаве. Организовано је такмичење у малом фудбалу и најуспешнија је била екипа Белих орлова. У 19 часова смо започели са такмичењем и успели да завршимо прву серију и започенемо другу", прича Слободан Малетић из организације такмичења.

 

Сутрадан је одржана и трећа серија у прецизном слетању параглајдером, након чега су пилоти наставили са слободним летењем.

 

Малетић, који је уједно и селектор репрезентације у прецизном слетању параглајдером каже да је ово било одлично увежбавање репрезентације пред Европско првенство које нас очекује у јулу у Литванији и са којег најављује да се наши пилоти враћају са медаљом.

 

Извор: Кућа Добрих Вести/ Ваздухопловни савез Србије


Последњи пут измењено среда, 29 јун 2016 21:45
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015