Logo
Одштампајте ову страницу

Technest окупљањe: Oснивање стартапа и предузетнички почеци на домаћем терену

Оцените овај чланак
(1 Глас)

454545454ЧАЧАК - Овог месеца, Technest Meetup ће поново пронаћи своје место у Регионалном центру Чачак, тачније у суботу 22. октобра с почетком од 18 часова.


Један од циљева поменутог окупљања јесте представљање теме која ће дати одговор о томе како изгледа покретање једног стартапа из Србије, те на који начин функционише једна дигитална агенција базирана у граду на Морави, преноси портал Netokracija.rs.


Један од циљева предстојећег догађаја јесте представљање теме која може дати одговор на питање како изгледа покретање једног стартапа из Србије. Управо на ову тему говориће Ђорђе Вањек који има искуства у раду са стартапима који су базирани у Сан Франциску, те ће свим присутнима поделити своје искуство о томе шта све стоји иза реализовања једне идеје – од оних најситнијих проблема па до оних мало озбиљнијих, како са папиролошке, тако и са техничке стране.


Пријаве отворене, резервишите своје место


Такође, поред представљања процеса реализовања идеје, публика ће сазнати како функционише једна дигитална агенција која послује из Чачка. Тако ће Александар Костић, CTO-а агенције „Телнет“ испричати зашто су остали у Чачку, које су предности а које мане пословања из Србије, те на који начин функционише пословање из једног осредњег града.


На самом крају едукативне секције окупљања, биће организвовано и нетwоркинг вече током кога ће присутни, за разлику од претходних догађаја, добити прилику да упознају много више људи из других градова који су такође део ИТ заједнице. Из организације истичу да се сви заинтересовани могу пријавити већ данас путем званичног сајта Technesta или путем већ припремљене Google форме.




Извор: Кућа добрих вести/netokracija.rs


Последњи пут измењено уторак, 18 октобар 2016 15:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015