Кућа Добрих Вести

Login

Сарадња рукомета са Меркур осигурањем и Select-ом

Оцените овај чланак
(0 гласова)

uvodnaСТАРА ПАЗОВА -  Удружење мушке супер  рукометне супер лиге потписало је данас у Старој Пазови нови једногодишњи спонзорски уговор са познатим компанијама „Меркур осигурање“ и фирмом „Селект“ (Select) из Карловаца. По том уговору „Меркур осигурање“ ће делом финансирати одржавање домаћег рукометног првенства, док ће „Select“ у наредном првенству домаћу и женску супер лигу снабдевати са квалитетним лоптама.

"Људи из рукометног спорта имају здрав и озбиљан концепт развоја и ми због тога подржавамо њихове пројекте. Желимо да допринесемо успеху и новом успону рукомета на нашим просторима. Наша компанија Меркур осигурање, као друштвено одговорна компанија, подржава сваку акцију која негује здрав живот, развој спорта и кретање", рекао је на потписивању уговора директор ове осигуравајуће куће Миодраг Квргић.

Председник Управног одбора Заједнице Меркур осигурања Супер рукометне лиге Драган Јаћовић је тим поводом рекао да ће нови уговор са реномираном осигуравајућом компанијом омогућити да се рукомет афирмише на нашим просторима и да ће се тако вратити у светски врх, где је деценијама припадао.

"Наша компанија Select већ годинама спонозорише репрезентацију Србије у малом фудбалу, а сада смо своју делатност проширили на спонзорисање рукометног спорта. Пронашли смо заједнички циљ, јер  рукомет у целом региону заслужује бољи материјални положај", рекао је директор компаније „Select“ Никола Сумина.

Потписивању спонзорског уговора у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови присуствовали су бројни рукометни радници, међу којима је био и реизабрани председник РСС Велимир Марјановић.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 16 септембар 2012 21:36
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија