Logo
Одштампајте ову страницу

Округли сто „Стање у ИКТ и како се оно може унапредити

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ste56565БЕОГРАД - Друштво за информатику Србије у сарадњи са Привредном Комором Србије и Удружењем за електронске комуникације и информационо друштво организоваће у петак 27. јануара у 13 часова округли сто „Стање у ИКТ и како се оно може унапредити“?


Теме су: Предлог приоритетних циљева и активности свих органа државне управе и служби Владе за унапређење ИТ сектора у Србији, Републички завод за статистику: Употреба информационих-комуникационих технологија у Републици Србији у 2016. Шта отежава дигиталну трансформацију пословања? Зашто је мало великих ИТ пројеката? Да ли је домаће ИТ тржиште од 2008. године у стагнацији? Мере за унапређивање ИТ образовања, само су неке од тема овог округлог стола.


Позвани су да учествују: Милан Добријевић, Министарство трговине, туризма и телекомуникација Вукашин Гроздић, Министарствo за државну управу и локалну самоуправу Стефан Баџа, Министарство за државну управу и локалну самоуправу, Снежана Марковић, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Владимир Шутић, Републички завод за статистику, Милован Матијевић, Mineco Computers, Милан Шолаја, Војвођански ИКТ кластер, Небојша Бјелотомић, САГА, Драган Илић, Педагошко друштво информатичара Србије


Скуп се одржава у Привредној комори Србије, Теразије 23, Велика сала на II спрату.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 24 јануар 2017 19:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015