Logo
Одштампајте ову страницу

ИТ конференција за искусне програмере - предавачи из целог света 20. и 21. маја у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

KonferencijaslikaaaaaaСветски познати ИТ предавачи из Америке, Швајцарске, Либана, Бугарске, Румуније, окупиће се 20. и 21. маја у Crowne Plaza хотелу у Београду, на конференцији која ће се одржати у оквиру ИТконекта, највећег ИТ догађаја у Србији.


На конференцији ће се говорити о ПХП-у, Ларавелу, Јави, као и другим актуелним програмским језицима и технологијама у ИТ-ју данас.


Ова конференција је намењена искусним програмерима, а пријаве су отворене на следећем линку. Број места је ограничен.


Виртуелна реалност, следећа велика ствар која ће постати наша свакодневица у будућности, једна је од незаобилазних тема на конференцији. Пре неколико месеци Унитy је објавио изузетан алат, ЕдиторВР, који омогућава рад и креирање ВР пројекта унутар ВР окружења. Како овај алат функционише и колико олакшава изградњу ВР света, из прве руке показаће нам Амир Ебрахими, који води ВР тим у Unity највећој светској компанији за креирање и развој 2Д, 3Д, ВР и АР игара и искустава.


Махмоуд Залт, један од 10 највећих стручњака на свету за Ларавел, нови ПХП фрејмворк, причаће о томе зашто у 2017-ој години уместо традиционалних wеб апликација базираних на ХТМЛ, треба правити АПИ оријентисане апликације?


Зенд консултант Адам Цулп ће причати о тестирању у ПХП-у, а биће речи и неким новим трендовима у ИТ-ју као што је IoT, Machine Learning, Big Data и друго. Свима који имају или планирају свој стартуп помоћи ће занимллива тема - приручник како преживети ако сте ИТ стартап у Србији.


Главни покровитељ конференције је Quantox Technology, а конференцију су подржали и компаније Endava, Avisto Eastern Europe, TNation, 3AP, enjoy.ing и други.


Иначе, конференција се одржава у оквиру ИТконекта (www.it-konekt.com), највећег ИТ догађаја у Србији. На овогодишњем ИТконекту представиће се преко 30 ИТ компанија и понудити своје послове 20. и 21. маја у хотелу Crowne Plaza.


ИТконект ће, осим компанија, окупити и ИТ организације, ИТ едукативне установе, гејминг сцену. ИТконект је прошле године за два дана посетило скоро 3000 ИТ стручњака. Ово је једини догађај који на једном месту окупља целу ИТ сцену у Србији.


Улаз на догађај је бесплатан, а пријаве су обавезне на следећем линку. Довољно је само направити профил, чиме је осигуран улаз на догађај.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 април 2017 15:46
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015