Logo
Одштампајте ову страницу

Радионица "Интернет – правите ли новац или губите време?"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Internettttttt90ВАЉЕВО - Радионица „Интернет-правите ли новац или губите време“ одржаће се 8.јуна у Регионалној привредној комори у Ваљеву.


Радионица треба да одговори на питања који су елементи веб сајта који прави посао? Динамички (ЦМС ) или статички веб сајтови – шта је добро у вашем случају? Готове или наменски прављене wеб сајт теме, предности и мане оба решења? Који домени вас воде на прву страницу Google-a?
Укратко о е-мejл адресама, често занемарена а важна тема.


Маркетинг на интернету. Могућности за повећање продаје у Б2Б и Б2Ц сегментима коришћењем друштвених мрежа и Гоогле-а. Шта функционише а шта и не баш? Стратешки приступ – шта је за Google а шта за Фејсбук? Како да знате колико и када се траже ваши производи/услуге на интернету? Како знати где су тачно отишле паре за рекламирање? Како да сами постављате једноставне огласе на Фејсбук?


Предавање је намењено привредницима: предузетницима, власницима и директорима малих, средњих и великих предузећа, маркетарима, маркетинг менаџерима, менаџерима продаје, као и свима који намеравају да постану привредници.


Предавач је Зоран Јовановић, власник агенције Като из Шапца - сертификовани консултант за подршку пословању малих и средњих предузећа и предузетника у области Интернет маркетинга и продаје .
Радионица је без котизације.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 04 јун 2017 04:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015