Logo
Одштампајте ову страницу

Такмичење идеја – Slush

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bulbAAAAAБЕОГРАД - Стартап компаније које развијају оригиналну идеју, имају вештине и планове, али су још на почетку или имају прототип у радној фази позване су да представе своје идеје на локалном Slush такмичењу које организује Фонд за иновациону делатност у сарадњи са Амбасадом Финске у Београду.


Локално такмичење, треће по реду, биће одржано 6. септембра у Научно-технолошком парку „Београд“, а пријаве за такмичење отворене су до 1. септембра, најавио је Фонд за иновациону делатност.


Локални такмичари се квалификују за учешће у програму Slush Global Impact Accelerator и на конференцији Slush 2017 који се одржавају у новембру и децембру у Хелсинкију.


Slush је дводневна конфереција намењена стартап компанијама – једна од највећих те врсте у Европи. На овом скупу стартапи имају прилику да представе своје идеје међународним инвеститорима и стручној јавности. Прошле године ова дводневна конференција је окупила 17,5 хиљада посетилаца из 130 земаља, укључујући више од 2300 стартапа и 1110 инвеститора. Због тога овај догађај младим компанијама може бити сјајна прилика за приказивање идеје широкој публици и потенцијалним инвеститорима и сарадницима.


Пријаве путем апликационог формулара могу се обавити на ОВОМ линку.


Истражите више о такмичењу на сајту Фонда за иновациону делатност.


Извор: Кућа добрих вести/inovacionifond.rs


Последњи пут измењено среда, 09 август 2017 15:20
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015