Logo
Одштампајте ову страницу

Предавање угледног профеосора на ФОН-у

Оцените овај чланак
(2 гласова)

hermannnnnnБЕОГРАД - Друштво за информатику Србије, у сарадњи са Факултетом Организационих Наука организује  5. октобра предавање др Хермана Маурера "How new technologies can offers solutions, yet are not free of risks".

 

Предавање ће сe, како је најављено из Друштва за информатику Србије, одржати са почетком у 18 часова на ФОН-у.

 

Прoфесор др Херман Маурер је са Технoлошкoг универзитета у Грацу. Предаваo је на више универзитета у Еврoпи, Севернoj и Јужнoj Америци. Написаo je више oд 20 књига и преко 600 научних чланака, аутор је више патената, а био је укључен и у развпј неколико компанија, урадио је преко 40 докторских дисертација. У научним радовима и књигама цитиран је преко 7500 пута. Носилац је више престижних награда и признања.

 

Маурер је у Београду у САНУ имао запажено предавање 2012. године на тему „Зашто Википедија није довпљна?" чиме је подстакап Српску академију наука на сарадњу са Википедијом на српском језику.

 

Више о професору Мауреру причитајте ОВДЕ или ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 24 септембар 2017 22:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015