Кућа Добрих Вести

Login

Сутра отварање српско-корејског информатичког приступног центра

Оцените овај чланак
(0 гласова)

TISKSSKTDFDFDFD5656БЕОГРАД - Министарство државне управе и локалне самоуправе и Амбасада Републике Кореје организују у среду, 20. децембра 2017. године у 13.30 часова свечано отварање Информационог приступног центра (Добрињска 11, Београд).

 

Овај едукативни центар ће отворити министар Бранко Ружић и директор у Министарству науке и информационих технологија Републике Кореје Мунги Че, директор Националне агенције за информационо друштво Републике Кореје Бјонг Џо Со и саветник министра спољних послова у Амбасади Републике Кореје Ки Чанг Парк.

 

Центар је успостављен и опремљен донацијом Владе Републике Кореје, док је Министарство обезбедило неoпходан простор.

 

Центар представља резултат Меморандума о разумевању који су у јулу ове године потписали министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић и тадашњи директор Националне агенције за информационо друштво Републике Кореје Ох Хунмок у циљу проширења сарадње између Републике Србије и Републике Кореје у области информационих и комуникационих технологија.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 19 децембар 2017 14:37

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија