Кућа Добрих Вести

Login

Колашинац поново на борилишту

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kolasinaca565656БЕОГРАД - Након тешке повреде која га је задесила у марту месецу 2017.године, Асмир Колашинац неколико пута је безуспешно покушавао да се врати на свој пут, међутим био је принуђен да направи већу паузу како би залечио повреду.

 

Сада, након вишемесечне паузе такмичиће на Првенству државе за сениоре које нас очекују у Атлетској дворани 3. и 4. фебруара 2018.године.

 

“Потпуно сам се опоравио од операције. Задовољан сам како је текао постоперативни период”, каже Колашинац, а објавио је Атлатски савез Србије.

 

У међувремену Асмир је променио и свог тренера, али истиче да нема велике разлике у тренажном процесу: “ Наш циљ пре свега био је да залечим све повреде и да током припремног периода акценат буде на брзини, а да се снага сачува колико мозе. Смањио сам за пар килограма своју телесну тезину и бар ове зиме ништа нећу радити максимално”.

 

Његов циљ за ову такмичарску сезону јесте да буде на свом нивоу од предходних година.

 

“Циљ ми је да бацим преко 20.50м у некон од наредна четири такмичења која ме очекују ове зимске сезоне. Никад нисам правио оволику паузу, али сматрам да то неће пуно утицати на моје резултате, јер сам баш жељан такмичења”, закључио је Колашинац.

 

Осим Првенства Србије, он ће такмичити и на Првенству Балкана у Истанбулу 17.фебруара, на III Serbia Open Indoor Meetingu  21.фебруара у Атлетској дворани и на Светском првенству у Бирмингену које се одржава од 3. до 5.марта.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 фебруар 2018 12:51

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија