Logo
Одштампајте ову страницу

ДИДС 2018: Чувари интернет идентитета"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cuvardidsБЕОГРАД - У години када .РС домен слави свој 10. рођендан, Фондација "Регистар националног интернет домена Србије" (РНИДС), Вас позива на девету годишњу конференцију о Интернету у Србији –ДИДС 2018, која се одржава 6. и 7. марта, у Хотелу „Метропол Палас“ у Београду.



Слоган Дана интернет домена Србије ове године гласи „Чувари интернет идентитета“.

Први блок ДИДС-а под називом „Сајбер личност“ посвећен је европски, а и глобално, актуелној теми ГДПР – Општој уредби о заштити података о личности. Други блок носи назив „Дигитално наслеђе“ и бави се дигитализацијом у култури и науци. Трећи блок, назван „Онлајн пословање“, представиће резултате истраживања „Индекс дигиталне виталности микро, малих и средњих предузећа у Србији 2017“, које је по први пут урађено у Србији.

Другог дана конференције ДИДС 2018, биће одржан Регионални ТЛД форум, који окупља представнике регистара националних интернет домена из региона и посвећен је доменским темама.

                                                    dids20181818

 

ДИДС је као и до сада бесплатан за све посетиоце, уз обавезну регистрацију због ограниченог броја места. Заузмите своје место регистрацијом на дидс.рс или дидс.срб.

Само за посетиоце Конференције, 6. марта се у вечерњим часовима одржава ДИДС журка у клубу "Информбиро" у улици Ускочко сокаче б.б.


Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 20 фебруар 2018 19:02
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015