Logo
Одштампајте ову страницу

Како се брендирати на друштвеним мрежама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lssnskskskskskks54545454БЕОГРАД - У суботу, 24. марта, од 11 часова, Центар  за развој каријере Линк групе организује бесплатни семинар „Како се брендирати на друштвеним мрежама”.

 

У данашњем свету модерних технологија веома је важно какав утисак остављате на друштвеним мрежама и на којим мрежама уопште имате налог. Да бисте имали успеха у брендирању на друштвеним мрежама, морате знати нека основна правила.

 

Уколико желите да на било који начин постанете препознатљиви на друштвеним мрежама, пре свега је важно да знате који циљ желите да постигнете. Добро осмислите стратегију „наступања” на друштвеним мрежама и ефекте који ће остварити ваш циљ.

 

На семинару ћете имати прилику да сазнате о:

 

- брендирању на друштвеним мрежама,

- друштвеним мрежама Фејсбук и Инстаграм,

- content маркетингу

- и још много тога.

 

Искуство професионалца: Никола Вуковић

 

Вуковић, млади предузетник, оснивач је агенције за дигитални маркетинг Евоке. За њега кажу да живи маркетинг, а на једном догађају на ком је гостовао особа из публике је рекла да он заправо јесте маркетинг. Од тада, његов усернаме на Инстаграму симболично гласи @маркетинглик. Поред тога што успешно води пројекте брендирања на друштвеним мрежама многих брендова, доноси нам и своје личне примере брендирања себе, своје агенције и својих приватних пројеката. Његова животна прича о томе како је зарадио први новац са својих 16 година па све до данас никога није оставила равнодушним.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 23. марта, до 11:00 часова. Пријавите се кликом на овај линк.

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК гроуп (Цара Душана 34, Земун), 24. марта, са почетком у 11 часова. О могућностима праћења путем Ливе стреама бићете накнадно обавештени.

 

За сва додатна питања обратите нам се у одговору на овај мејл.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 22 март 2018 12:22
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015