Logo
Одштампајте ову страницу

Панел фриленсера у Стартит Центру Вршац

Оцените овај чланак
(1 Глас)

FRILENCEER343434ВРШАЦ - Панел који нам доноси увод у свет онлајн пословања кроз приче и савете искусних фриленсера (freelance), одржаће се у уторак, 8. маја у 18 часова у Стартит Центру Вршац у Миленијуму.

 

Дружење ће бити посвећено уводној причи о томе где и како наћи посао онлајн (online), шта вам је све потребно за почетак фриленс авантуре, као и потешкоћама које вас могу снаћи на том путу.

 

Фриленс основе биће продискутоване кроз приче гошћи тог скупа, које су то већ прошле и успеле у послу. Оне ће са посетиоцима поделити како су почеле да се баве фриленс пословањем и лекцијама које су научиле.

 

Међу учесницама панела су: Марија Љујић — фриленс виртуални асистент и координатор пројеката, ради преко Upwork платформе од 2014. године и Тамара Радосављевић — доктор стоматологије и власница стоматолошке ординације Smile Central. Тамара је пример да се чак и за професије од којих то најмање очекујете, могу наћи послови у онлајн свету.

 

Улаз је бесплатан, али је потребно да се пријавите путем ОВОГ линка.

 

Извор: Стартит/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 06 мај 2018 13:29
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015