Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатно дружење деце и родитеља са ИТ професионалцима

Оцените овај чланак
(1 Глас)

FOTO3KlikerБЕОГРАД - Други по реду „Future Kids meetup” одржаће се у недељу 20. маја 2018. године, са почетком у 12 часова, у великој сали Дечијег културног центра у Београду.

 

Догађај организују Кликер ИТ центар за децу и Дечији културни центар, а учешће на догађају је бесплатно.

 

“Future Kids meetup” је јединствен догађај овакве врсте за децу у Србији, током којег ће стручњаци из области нових технологија приближити деци своје професије на интерактивни начин. Говорници ће причати о 3Д штампи, читању можданих таласа помоћу мобилног телефона, како постати кошаркашки тренер из фотеље, које све ствари комуницирају путем интернета и другим интересантним темама.

 

„О томе како изгледају почетни кораци у свету програмирања са чиме се сусретао приликом прављења првих игрица говориће и полазник Кликер ИТ центра за децу. Посетиоци ће такође имати прилику да играју фудбал помоћу робота, виде различите дронове, испробају оловке за 3Д штампу, и тако добију знање кроз забаву”, истиче Миомир Попесков из Кликер ИТ центра за децу.

 

Присуство на догађају је потпуно бесплатно уз претходну пријаву на формулару који је доступан у актуелним пријавама на сајту Кликер ИТ центра за децу – www.klikercentar.rs.

 

Број места је ограничен на 440 (220 деце са по једним родитељем/старатељем).

 

Сва додатна питања можете упутити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , са назнаком „Future Kids meetup”.

 

                             KLIKER

Извор: Кући добрих вести


Последњи пут измењено петак, 18 мај 2018 12:56
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015