Logo
Одштампајте ову страницу

Београдски латино маратон на Тргу Републике

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zvizdukuosamБЕОГРАД – У организацији Туристичке организације Београда у петак, 8. јуна на Тргу  Републике ће се одржати Београдски латино маратон под слоганом „Звиждук у осам“.


Београдски латино маратон окупиће најатрактивније јуниорске и сениорске плесне парове и представнике свих латино плесних школа из Београда и Србије.


Посетиоци манифестације ће имати прилику да уживају у јуниорским и сениорским наступима најатрактивнијих плесача из Београда, Србије и региона.


Након професионалних наступа, следи латино журка на отвореном на Тргу Републике која ће трајати до поноћи.


Манифестација, "Београдски латино маратон", представља кулминацију свих плесних вечери, радионица и фестивала које током године одржавају плесна удружења, клубови и школе посвећене промоцији латино плесова у Србији.


Београдски латино маратон омогућава латино-плесним организацијама у Србији и региону, да једном годишње представе своје најквалитетније кореографије. Оправдано се може рећи да је овај догађај сврстао Београд у једну од познатих латино дестинација, не само у Европи већ читавом свету и тиме допринео да из године у годину нашу престоницу посећује све већи број домаћих и страних гостију, љубитеља латино сцене.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 27 мај 2018 16:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015