Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал „Крокодил“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

KROKODILБЕОГРАД - Јубиларно десето издање фестивала „Крокодил“ под називом „Крокодилових 10“ одржаће се од 15. и 16. јуна на амфитеатру испред Музеја Југославије.

 

Кроз читања, софа-интервјуе и перформансе представиће нам се Мира Фурлан, Славенка Дракулић, Дубравка Угрешић, Ведрана Рудан, Марко Видојковић, Абдулах Сидран, Марко Томаш, Румена Бужаровска, Марко Шелић Марчело, Дејан Атанацковић, Борис Дежуловић, Њуз.нет са са Зораном Кесићем и NewsBar.

 

Представљен ће бити анимирани филм „Унтравел“ Ане Недељковић и Николе Мајдака млађег и књигу Ранка Бугарског „Говорите ли заједнички“, а вечерње програме фестивала затвориће концерти Краљ Чачка и Бојана Вунтуришевића.

 

Фестивал Крокодил ће и ове године организовати разнолике трибине у оквиру којих ћемо се бавити најактуелнијим друштвено-политичким темама из перспективе културе. Дебатни програм одржаваће се 16, 17. и 18. јуна у београдском (Центру за културну деконтаминацију – ЦЗКД), (Бирчанинова 21).

 

Десети јубиларни фестивал Крокодил је као и свих претходних година бесплатан и отворен за све. Овиме се жели заокружити десет година од оснивања фестивала.

 

Од следеће године улазимо се у другу деценију постојања те се уводе нове, унапређене продукцијске и програмске праксе.

 

Извор: Кућа добрих вести/Krokodil.rs


Последњи пут измењено субота, 02 јун 2018 15:37
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015