Logo
Одштампајте ову страницу

„Израда уникатног накита“ – бесплатне креативне радионице

Оцените овај чланак
(1 Глас)

narukviceeeeeeБЕОГРАД - И ове године, за летњи распуст, Културни центар „Чукарица“ је уз подршку Градског секретаријата за спорт и омладину припремио бесплатне креативне радионице за основце и средњошколце.

 

Ученици који своје слободно време желе креативно да проведу дружећи се са својим вршњацима, учећи нешто ново и савладавајући неке нове вештине, могу, од данас, да се пријаве на бесплатне креативне радионице „Израда уникатног накита“.

 

Полазници ће бити подељени у пет група, a радионице ће се одржавати у следећим терминима : 23. и 24. јуна (1. група), 7. и 8. јула (2. група), 9. и 10. јула (3. група) и 16. и 17. августа (4. група) 18. и 19. августа (5. група), у периоду од 9 до 14 часова.

 

Део материјала за израду накита је обезбеђен, али било би пожељно да ученици од куће понесу: маказе, иглу, конац, перле и све оно што је неопходно да своје идеје преточе у накит који ће радо носити или поклонити својим најближима.

 

Радионицу води Мирјана Вуксановић, дипл. вајар - златар.

 

Због ограниченог броја места, потребно је извршити пријављивање на број телефона 011/3552 678.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 14 јун 2018 14:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015