Logo
Одштампајте ову страницу

Највећи вински фестивал у Новом Саду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

trglepotaaaaaaaБЕОГРАД - Пуних 15 година Новосађани, и сви посетиоци Новог Сада, имају прилику да уживају у највећем винском фестивалу на отвореном, а Мачков подрум наравно и ове године представља своју прву поставу, на свом старом месту – први ред и прво место из смера улица Змај Јовине и Модене.



Чекају вас првокласни шардоне, звезда прошлогодишње бербе – траминац мирисави, заносна фрајла, бећар португизер, краљевски мерло, ексклузивни камерло, а за љубитеље „слатког“ ту ће бити и посебан бермет Дишкреција.


Све детаље о догађају, излагачима, музичком и пратећем програму можете пронаћи на интернет страници организатора www.interfest.org.rs.


Догађај се одржава од 14. до 16. јуна на тргу код Милетића.

Мачкова берба у 99 најбољих у Србији

Мачков догађај Виноградарски ручак („Доживи бербу на Фрушкој Гори“) препознат је као један од најбољих у Србији, у категорији „Вински центри и подруми, точионице ракија и фестивали“, по мишљењу организатора – емисије "Србија коју волим" и партнера.


Ваше место у предстојећој овогодишњој берби можете већ сада да резевишете, путем ОВОГ линка.

 

VZmkCdIhiEGOKKWxdfdfdfdfdf

Мачкова Сеница - место за опуштање и уживање

Затворите очи и замислите сцену – опуштено седите у једном аутентичном амбијенту, ван града, где нико не жури и све је натенане, пијуцкате добро расхлађено винце и уживате у пробраним сремачким специјалитетима...


Или, проводите се са друштвом уз праве сремачке тамбураше, а домаћа кухиња, сјајно вино и пријатељско окружење чине баш то вече незаборавним.


Можете отворити очи, јер такво место заиста постоји!


Мачкова винска кућа – Сеница, смештена у комплексу винарије, осмишљена у фрушкогорском стилу, спремна је да прими све који желе нове боје, звуке и мирисе села, и који желе да осете једноставност живота и чудесност природе.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 јун 2018 15:50
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015