Logo
Одштампајте ову страницу

Хит песма „Дивна“ из „Сенки над балканом“ - у две верзије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mailddddddБЕОГРАД - Чувени словеначки кантаутор Мањифико (Magnifico), кога у жаргону називају и ,,лични композитор” Драгана Бјелогрлића, представио је нови сингл ,,Дивна”, и то у две верзије.

 

Прва је насловна нумера хит серије „Сенке над Балканом“, коју Мањифико изводи са Огњеном Радивојевићем, а друга је „кафанска верзија“ - дует са Николом Пејаковићем Кољом, која је отпевана у једној од епизода ове серије која је већ током емитовања прве сезоне постала феномен на регионалном нивоу.

 

С обзиром на то да су Мањифико, који је недавно одржао изузетан концерт у Београду, о чему можете прочитати више на страницама ,,Куће добрих вести",  и Драган Бјелогрлић дугогодишњи сарадници, неки од хитова из серијала „Монтевидео“, попут ,,Пукни зоро” и ,,Само мало” већ су стекли статус евергрина, што се дешава и са нумером „Дивна“.

 

Поред оригиналне верзије ,,Дивне” са музичарем Огијем Радивојевићем, која се може чути у насловној шпици „Сенки над Балканом“, једном од најактуелнијих и најгледанијих ТВ продукција последњих деценија у Србији и региону, кафанска верзија песме са Николом Пејаковићем заживела је у самој серији, али и ван ње.

 

Мањифико-ва песма ,,Пукни зоро” је актуелна ових дана, због Светског првенства у фудбалу, као део кампање која је пратила нашу фудбалску репрезентацију.

 

Песме можете преслушати ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 20 јул 2018 18:57
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015