Кућа Добрих Вести

Login

Monday Blues 2018

Оцените овај чланак
(0 гласова)

MondayBluesБЕОГРАД - Серијал low-noise блуз концерата наставља се у понедељак 30. јула на Платоу Милана Младеновића испред Дома омладине Београда, наступом бенда Cotton Pickers.

 

Бенд формиран још 2004. године у Младеновцу, али континуирано ради од 2008. у саставу Јован Степић-гитара и вокал, Иван Степић-бас гитара и Урош Угриновић-бубњеви.

 

Cotton Pickers су неколико пута и званично наградјени: треће место (2010.) на такмичењу “Demo masters 7“ у организацији Радио Београд 202 (песма “Waiting For A Bus” се нашла на истоименој компилацији); прво место на 31. Мајској Гитаријади у Пожаревцу (2010.); друго место на фестивалу “Ухвати ритам” у Свилајнцу (2010.) и до сада можда највећи успех овог састава, прво место на четрдесет петој Зајечарској Гитаријади (2011)! У августу 2012 године Pickers су коначно завршили рад на свом деби албуму по имену “Slaughterhouse Blues“, који је понудио њихов квалитетан спој између рока и блуза.

 

Енергични и емотивни, Cotton Pickers су брзо освојили симпатије како публике, нарочито младе, тако и колега и медија, доносећи дах свежине на домаћу блуз сцену.

 

Групи је до данас остала концертно веома активна – многобројни самостални и наступи на фестивалима широм Србије били су одлична прилика да бенд стекне и оправда репутацију одличног ливе бенда, па ћемо се са посебним одушевљењем срести са њима у оквиру серијала Мондаy Блуз Дома омладине Београда.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 јул 2018 11:50

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија